Sommar

Aurora Borealis HB, Ekorrsele 35, 922 91 Vindeln, Sweden. Tel +46-(0)705 799 338 Maria / +46-730 933 076 Donald

Sommar

 

 

 

God mat vid Vindelälvens strand

 

Här vid Vindelälvens och Västerbottens ståtligaste och mest dramatiska forslandskap hittar man Mårdseleforsarnas naturreservat och Mårdseleforsens Café & Restaurang.

 

Hos oss äter ni en god & smakrik måltid i en storslagen & mysig miljö. Vår restaurang rymmer ca 30 personer inomhus och lika många på altanen med utsikt över älven och forsen.

 

Låt smaklökarna få ta del av det goda från det Västerbottniska & Lappländska skafferiet och låt måltiden sköljas ner med en lokal producerad öl eller ett gott ekologiskt vin.

 

Vill man bara njuta av en kopp kaffe så kan man givetvis göra det, och kanske får vi fresta med en hembakad cupcake eller en smörgås med Ruskselerökt skinka och Västerbottensostsmör, eller varför inte beställa en räksmörgås med handskalade räkor.

 

Vi använder oss av lokala & ekologiska produkter så långt det bara går.

 

Vi serverar inte snabbmat, men vi serverar god mat så snabbt vi kan!

 

 

 

 

Take a coffee break at one of the fireplaces

Storliden-Mårdseleforsarna ligger ca två mil norr om Åmsele på gränsen mellan Vindeln och Lycksele kommun. Området innefattar forsarna Mårdseleforsen, Nedre Sikseleforsen och Sikselet samt berget Storliden som höjer sig 200 meter över landskapet. Tillsammans utgör det mosaikartade landskapet ett av de absolut finaste och skyddsvärda forslandskapen längs

 

med vår nationalälv Vindelälven. Mårdselforsen är ett av två ställen vid Vindelälven där urskogsartad skog finns kvar på dalsidan ända ner mot älven.

 

 

 

 

Upplev hisnande landskap, och ät i vår restaurang

 

Gröna fält och tallskogar, forsande älvar och midnattssol: det är norra Sverige i sommarskrud!

Fiska i älvar och sjöar eller njut av en Stand Up Paddling-tur på Vindelälven.

 

Vi välkomnar dig också till vår restaurang, Mårdseleforsens Café och restaurang. Lätt att hitta och i Mårdseleforsens naturreservat, är detta den perfekta platsen att njuta av lunch, middag eller bara en fika. Ditt soundtrack för dagen: den näst största forsen i Vindelälven, hundratals fåglar och prasslande löv i vinden.

 

Letar du efter en plats att bo under din vandring eller fiske semester. Kolla in vår charmiga Gula huset - ditt boende för din vistelse i svenska Lappland.

 

Hitta oss och vår restaurang på Facebook också!

 

 

 

 

Våra sommar turer

Stand up paddling - två och en halv timme. Stand up paddling är en

fantastiskt kul aktivitet som garanterar en blöt upplevelse.

Stand up paddling - halv dags tur. Denna tur är en kombination av

naturupplevelse och spänning

Fiske - 3 dagars tur. Detta fiske paket erbjuder fiske både i Vindelälven och i

närliggande sjöar. Fiska harr, öring, gädda, abborre och även lax.